Избрахме ЧЕЗ

Избрахме „ЧЕЗ Електро България“ АД за свой търговец и досега не сме имали нито един повод за недоволство от предоставените от тях услуги. Напротив, от цената и условията до обслужването и въвеждането на нови и нови удобства за клиентите, ЧЕЗ Електро отговаря напълно на нашите очаквания.

Като компания сме доволни, че работим с „ЧЕЗ Електро България“ – разчитали сме многократно на тяхното професионално съдействие и ги определяме като наш ценен партньор.
Екипът от професионалисти ни спечели с изключителна коректност, навременно изпълнение, възможност за пълно и комплексно корпоративно обслужване, персонално отношение и грижа към клиента, както също и с изключителна отзивчивост и рационален подход.
Натрупаният опит и постигнатите резултати са гаранция, че „ЧЕЗ Електро България“ заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

Избрахме “ЧЕЗ Електро България” АД за доставчик на електроенергия на свободния пазар за енергия за обекти със СТП. С предложената цена и качество на обслужване разходите за електроенергия се намалиха. Препоръчваме “ЧЕЗ Електро България” като надежден партньор.

“ЧЕЗ Електро България” ни предлага професионална услуга, с която се чувстваме сигурни и спокойни за бизнеса си. Предоставеното индивидуалното обслужване е голямо удобство за нас, особено, когато имаме специални изисквания или по-специфични казуси за разрешаване.