ЧЕЗ Разпределение стартира обект за подобряване на електрозахранването в район Панчарево

Компанията ще подмени над 3 км проводници

ЧЕЗ Разпределение стартира инвестиционен проект на подобряване на електрозахранването в район Панчарево. По време на реконструкцията на електропровода ще бъдат подменени изолатори, стълбове и над 3 км проводници. С изпълнението на проекта ще се повиши сигурността и качеството на електрозахранването през предстоящия есенно-зимен сезон в района на Панчарево.

Реконструкцията на електропровода налага временно прекъсване на електрозахранването на 04, 06 и 08 октомври 2021 г. в части от с. Герман и вилна зора „Врана" в район Панчарево. Изключванията ще се извършат от 08:30 до 16:30 ч. Те се налагат, за да се защити животът и здравето на служителите, които ще извършват ремонтните дейности. ЧЕЗ Разпределение поднася своите извинения на гражданите за причинените неудобства.

Клиентите имат възможност да получат информация в реално време за прекъсванията на електрозахранването в техния район, както и за очакваното време за неговото възстановяване от сайта на ЧЕЗ Разпределение cez-rp.bg, в секция „Прекъсвания",

публикувано
Октомври 2021