Кампания We do Green

Нека ви запознаем с нашата кампания We do Green,свързана със събития за грижата за околната среда и енергийната ефективност.

 

 

 

 

 

I етап - Run Green

Това беше вдъхновяващото мото, оглавяващо едно от традиционните съботни бягания на 5kmrun.bg на 14 юли 2018 г. Бягането постави началото на нашата зелена кампания. За всеки участник ние обещахме да засадим по едно дърво тази есен.

Благодарим на всички 366 бягащи! Повече за първия етап на кампанията, както и снимки, можете да видите тук.

 

 

II етап – We Do Green

27 октомври 2018 г. – старт на We Do Green.

В събота на 27.10. в 09:00 часа в Южен парк отново ще бягаме с кауза. Отново за всички бягащи ще засадим по 1 дръвче!

Стартираме залесяването след традиционното бягане от 5 км. 10 широколистни дръвчета ще засадим на бул. „Черни връх“ в София, съвместно с участниците в Run Green.

 

2 ноември 2018 г. – засаждане на дърветата в землището на с. Росоман, съвместно с „Гората.бг“

В началото на ноември ще засадим лично всички обещани дръвчета. Районът, който сме избрали, е до с. Росоман - опожарени гори, които ще възродим заедно.

Точна локация на събитието в Google Maps.

 

На 10.11. ще залесим и парк Възраждане, защото нашата столица има нужда от повече зелени площи!

 

 

Целта на Run Green и  на We Do Green е да популяризират използването на електронната фактура, като удобен и сигурен, модерен начин за получаване на месечните сметки, който дава и възможност за личен принос към опазване на природната среда.

 

Мотото на инициативите – „We Do Geen“, е свързано с опазването и грижата за околната среда и енергийната ефективност –  основни приоритети на корпоративната социална политика на „ЧЕЗ Електро България“ АД.