Първи етап - Run Green

На 14 юли 2018 г. броят на участниците в традиционното съботно бягане на 5kmrun.bg в столичния Южен парк определи броя на дърветата - 366, които ние от „ЧЕЗ Електро България“ да закупим и с помощта на доброволци – служители на ЧЕЗ и граждани, ще засадим на територията на Западна България през есента на тази година.

По време на събитието бяха направени 121 нови регистрации за електронна фактура и смс-известяване. Всеки, регистрирал се за двете услуги, получи специален еко-подарък. Освен безспорните си екологични ползи, електронната фактура е изключително удобна за клиентите. По-бързата и сигурна доставка, постоянният достъп до архив на месечните сметки по всяко време, гарантираната сигурна защита на личните данни, спестяването на време и възможността за лесно и практично контролиране на разходите са предимства, които определят избора на клиентите за замяна на хартиената версия с модерния и екологичен, електронен вариант на фактура.

 

 

 

 

 

 

 

На 10 от участвалите в RunGreen подарихме ваучери по 100 лева, за пазаруване в специализиран, спортен магазин. Всеки втори, пробягал разстоянието от 5 км спечели бъф, брандиран с логото на събитието. Всички деца, пробягали разстоянието от 2 км получиха подарък раничка. 

Имахме и фото-стена с нашата кауза, на която участниците можеха да се снимат, а един късметлия, споделил снимката си във Facebook спечели хамак.

 

Съвместното засаждане на секвоя от организаторите и участниците по време на Run Green постави символичното начало на залесителните ни акции.

Очаквайте втория етап!