ЧЕЗ подари още 866 лева на свои лоялни клиенти

Вече 500 клиенти на компанията са с безплатни сметки за електричество

ЧЕЗ изтегли поредните 25 печеливши в кампанията „Лоялността ви се отплаща”. Така, наградените с безплатни сметки за електроенергия, станаха 500. Тази седмица победителите са от София, Плевен, Враца, Видин, Ловеч, Мездра и Перник.

„Със спечелените от клиентите през тази седмица 866 лева, общата сума на подарените от нас безплатни сметки за ток възлиза на близо 23 000 лева. До края на кампанията ни предстои да определим още 100 свои изрядни клиенти, които да зарадваме и наградим за коректността и лоялността, които проявяват. Започнахме тази инициатива през март, с желанието да подкрепим и облекчим клиентите си.  Всеки, изтеглен в лотарията, получава наградата си под формата на надвнасяне на стойността на последната сметка за електроенергия в системата на ЧЕЗ. По този начин сумата се използва за погасяване на бъдещо задължение“, уточни Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

„Много се радвам и пожелавам на всички късмет в лотарията! Успяхте да ме изненадате, благодаря! Старая се винаги в срок да плащам сметките си, но не съм предполагала, че ще спечеля награда за това.“, сподели по телефона спечелила клиентка от Враца.

„Хубава инициатива. Смятам, че усилията ни за плащания без закъснения, особено в тези трудни времена, трябва да бъдат забелязани и възнаградени по подобаващ начин. Пожелавам ви лоялните ви клиенти да стават все повече, а подобни кампании да бъдат целогодишни!“ заяви при уведомяването за наградата клиент на ЧЕЗ от Перник.

В томболата „Лоялността ви се отплаща“  участват автоматично всички битови потребители, заплащали в срок месечните си задължения през последните 12 месеца, без да е начислявана лихва. Всяка седмица, на лотариен принцип, ЧЕЗ тегли нови 25 печеливши. Клиентските им номера се публикуват на интернет страницата на компанията www.cez.bg,в секцията „Бъдете информирани“, а печелившите се уведомяват лично.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg