Нови 25 клиенти на ЧЕЗ получиха безплатни сметки

Компанията раздаде още 900 лева на лоялните си клиенти

ЧЕЗ раздаде още 25 безплатни сметки за електроенергия на стойност близо 900 лева на свои лоялни клиенти тази седмица. Печелившите са от населените места гр. София, с. Чомаковци, гр. Белене, с. Камено поле, гр. Враца, гр. Дупница, гр. Сандански, гр. Кнежа, гр. Плевен, гр. Славяново, с. Скравена, с. Чавдар, гр. Кюстендил и с. Мърчево.

"Първо се изненадах силно, а после се зарадвах. В сряда ми се обадиха по телефона и ми обясниха, че печеля, защото досега винаги изрядно съм си плащала сметката за електроенергия. Приятелите веднага започнаха да ме разпитват. Казах им, че за да спечелят, трябва само да са си плащали сметките редовно. Досега не съм печелила на лотариен принцип, дано да ми потръгне", заяви С. М. на 29 години, от София.

„Плащам си редовно по банков път и като цяло съм доволен от сметките си, те съответстват на изразходваните киловати. Досега не помня да съм печелил от други фирми за комунални услуги”, допълни Н. А. от София.

В. М. - на 41 години от гр. Сандански, заяви, че не винаги ѝ е било лесно да плаща сметките си за електроенергия, но се е старала да е коректен клиент и сега се радва на наградата, която ще покрие месечна сметка на стойност 60 лева.

„Много съм развълнувана, не заради наградата, а заради шанса. Досега съм имала и други награди, но винаги са били спечелени с много работа. Тази е първата печалба на лотариен принцип, за което съм изключително благодарна на ЧЕЗ”, сподели 80-годишната Р. П. от с. Мърчаево, област Монтана.

Всяка седмица ЧЕЗ раздава по 25 безплатни сметки на свои лоялни клиенти. В томболата участват автоматично всички битови потребители, заплащализадълженията си през последните 12 месеца в срок. От началото на томболата до момента са раздадени 425 сметки на стойност 20 000 лева.  Предстои да бъдат зарадвани още 175 клиенти. ЧЕЗ уведомява победителите в кампанията лично, а клиентските им номера се публикуват на интернет страницата www.cez.bg, в секцията „Бъдете информирани“.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg