Мениджъри на ЧЕЗ разговаряха с предприемачи от Монтана и Враца

Срещата е част от инициативата на ръководството на ЧЕЗ в България за подобряване на комуникацията с деловите среди

Mениджъри от групата на ЧЕЗ в България обсъдиха с бизнесмени от Монтана и Враца очакваните промени на пазара на електроенергия, свързани с неговата либерализация, осъществяването на нови присъединявания и процедурите по изкупуване на енергийни съоръжения. Бяха проведени и индивидуални консултации за обсъждане на конкретни въпроси и казуси с  над 45 фирми от двете области.

„За нас е важно да затвърдим вече изградените отношения на успешно сътрудничество и доверие с бизнеса. Благодаря на представителите на местния бизнес, че се отзоваха на нашата покана и споделиха своите мнения и препоръки. Партньорството ни с тях е изключително важно за подобряването на качеството на обслужването и постигането на оптимални резултати в името на обществения интерес”, каза Стефан Апостолов - Изпълнителен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

Инициативата е част от поредица срещи на ръководството на ЧЕЗ с местния бизнес в областните градове на територията на Западна България с цел да се подобри комуникацията с деловите среди. В началото на юни ЧЕЗ се срещна с представители на фирми от областите Благоевград и Кюстендил, а седмица по-късно – с бизнесмени от Плевен и Ловеч.

ЧЕЗ обслужва над 2 милиона клиенти в Западна България и е един от най-големите инвеститори в енергетиката на страната. Досега компанията е вложила 680 милиона лева в поддържането и развитието на електроразпределителната мрежа на региона. ЧЕЗ е един от най-големите работодатели в страната и осигурява работа на близо 4 000 души и на десетки български компании в сферата на обслужването.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg