ЧЕЗ организира 14 мобилни приемни в по-малките населени места

 

Целта на инициативата е да подобри обслужването, като увеличи възможностите за предоставяне на услуги

Мобилни офиси на ЧЕЗ бяха отворени в 14 населени места на територията на Западна България през април и май. В продължение на 19 дни бяха приети над 1 700 заявления за услуги, сред които актуализация на данните, пререгистрация и модерните услуги - електронна фактура и  дистанционно обслужване. В мобилните офиси клиентите на ЧЕЗ имат възможност да правят справки, да получават информация, да задават въпроси и да се възползват от услугите на компанията.

„Целта на мобилните офиси е да застанем близо до хората, да разговаряме с тях, да се вслушаме в техните изисквания и препоръки, защото именно така ще можем да намерим верните решения и да подобрим обслужването. С първите за годината приемни отчетохме много добри резултати и планираме да продължим инициативата и в други населени места”, каза Димчо Станев, директор дирекция „Обслужване на клиенти“.

През април и май, съвместно с партньорите от Изипей, бяха организирани приемни в Етрополе, Долна Рибарица, Гега, Първомай, Габрене, Ключ, Коларово, Старчево, Кавракирово, Михнево, Генерал Тодоров, Тополница, Кулата и Своге. Клиентите проявяваха най-голям интерес към актуализацията на данните и пререгистрацията. За актуализация бяха подадени над 1500 заявления, а за пререгистрация – повече от 140.

Актуализацията се налага, за да се отстранят наследени от миналото неточности в информацията за клиентите. Всеки клиент може да актуализира данните си  в Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ, чрез обаждане на денонощната телефонна линия 0700 10 010, чрез изпращане на клиентския номер и телефон за контакт на електронната поща zaklienta@cez.bg или чрез попълване на формуляр на корпоративния уебсайт www.cez.bg.

Пререгистрацията може да бъде извършена единствено в Център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ. И двете услуги са напълно безплатни. Те позволяват на компанията да поддържа пълна база данни, за да може да предложи на всичките си клиенти цялостно модерно обслужване като sms-известяване преди прекъсване на електроенергията, електронна фактура,  дистанционно обслужване и други.

PR