ЧЕЗ се срещна с представители на бизнеса от Благоевград и Кюстендил

Предприемачите обсъдиха с ЧЕЗ либерализацията на пазара, изкупуването на енергийни съоръжения и присъединяването към мрежата

Изпълнителният директор на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД - Стефан Апостолов и мениджъри от групата на ЧЕЗ в България се срещнаха с над 70 бизнесмени от градовете Благоевград и Кюстендил.

В рамките на две, последователни срещи представителите на компанията разясниха очакваните промени на пазара на електроенергия, свързани с неговата либерализация, осъществяването на нови присъединявания и процедурите по изкупуване на енергийни съоръжения. Бяха проведени и индивидуални консултации за обсъждане на конкретни въпроси и казуси, повдигнати от местните предприемачи.

Инициативата е част от поредица срещи на ръководството на ЧЕЗ с местния бизнес в областните градове на територията на Западна България, които ще продължат до началото на месец юли 2013 година.

„Искаме лично да се запознаем с препоръките и да отговорим на въпросите на бизнеса от Западна България. Това е част от стремежа ни да работим по-близо до клиентите. Само така ще можем да подобрим нашето обслужване и да подпомогнем развитието на местната икономика”, каза Стефан Апостолов - Изпълнителен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

Като оператор на част от електроразпределителната мрежа и един от най-големите инвеститори в България, ЧЕЗ осъзнава ключовата си роля в икономическия живот на страната. Компанията се стреми към ползотворно и работещо партньорство с всички заинтересовани от дейността й страни, за да постигне оптимални резултати за своите клиенти.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg