ЧЕЗ преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването заради изборите

Компаниятаизвършва огледи на съоръженията, свързани с гласуването, и ще осигури 53 дежурни екипа

С цел да гарантира непрекъснато и качествено електроснабдяване при подготовката и провеждането на изборите в неделя - 12 май 2013 г., ЧЕЗ преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването на територията на Западна България от 08.00 ч. на 08 май 2013 г. - сряда, до 08.00 ч. на 14 май 2013 г. - вторник. Прави се оглед на всички съоръжения, от които избирателните секции се захранват с електричество, както и на всички обекти, свързани с провеждането на изборите.

"Като социално отговорна компания ние сме създали необходимата организация и сме взели всички мерки за нормалното протичане на изборния ден, така че гражданите да имат възможност безпрепятствено да гласуват“, каза Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

"ЧЕЗ Разпределение България" АД осигурява 53 дежурни екипа и 112 служители, които ще бъдат на разположение за отстраняване на възникнали аварии или повреди по електроразпределителната мрежа или съоръжения. Изготвен е и план за допълнително ангажиране на персонал при евентуални по-тежки и многобройни аварии. В случай на необходимост, допълнително ще бъдат организирани аварийни екипи за бързо отстраняване на възникналите събития.

Повече информация клиентите могат да получат на денонощната телефонна линия 0700 10 010, на цената на един градски разговор, както и на корпоративния сайт www.cez.bg.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg