Лоялни клиенти на ЧЕЗ спечелиха още 1 400 лева

Наградените в кампанията станаха 150

Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електричество в кампанията „Лоялността ви се отплаща”. Наградени тази седмица са потребители от общините София, Костинброд, Перник, Плевен, Бойчиновци, Троян, Благоевград, Петрич, Видин, Козлодуй и Кюстендил.

Инициативата стартира в края на март и до този момент са раздадени общо 6 215 лева на 150 клиенти, които са погасявали задълженията си в срок през последните 12 месеца. В рамките на кампанията ЧЕЗ ще подари общо 600 безплатни сметки, като редовните клиенти се включват в лотарията автоматично.

„Радвам се, че имаме възможността да зарадваме тези наши клиенти и да ги облекчим точно сега, след дългите майски празници, когато много семейства имат нужда от финансова подкрепа”, каза Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Печелившите участници ще бъдат информирани за спечелената награда по телефона, на посочен от тях имейл за връзка или с писмо на адреса им за кореспонденция. Клиентските номера на победителите се публикуват и на интернет страницата на компанията  - www.cez.bg в секцията „Бъдете информирани”.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg