ЧЕЗ спира планираните прекъсвания на електрозахранването по Великден

63 дежурни екипа ще бъдат на разположение по време на празниците

Във връзка с предстоящите Великденски празници ЧЕЗ ще преустанови планираните прекъсвания на електрозахранването на територията на Западна България за периода 01 до 06 май. Общо 63 екипа на компанията ще дежурят по време на почивните дни.

„Предстои ни да посрещнем най-светлия християнски празник – Великден. Създали сме необходимата организация и сме взели всички необходими мерки, за да осигурим спокойствието и комфорта на клиентите през почивните дни“, каза Стефан Апостолов - Изпълнителен директор на ЧЕЗ разпределение България.

Празниците няма да повлияят върху периода на отчитане на електроенергията в Западна България. Въпреки многобройните официални празнични дни, всички служители, които извършват отчет на използваната електроенергия, ще бъдат на работа в периода от 01 до 04 май. В тази връзка ЧЕЗ отбелязва, че съгласно Общите условия, компанията информира клиентите си за всяка промяна на отчетния период във фактурите за предходния месец. Работното време на Центровете за обслужване на клиенти в предпразничните дни остава без промяна.

Дежурните екипи на компанията ще бъдат на разположение за отстраняване на възникнали аварии или повреди по електроразпределителната мрежа или съоръжения. Повече информация клиентите могат да получат на денонощната телефонна линия 0700 10 010, на цената на един градски разговор, както и на корпоративния сайт www.cez.bg.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg