ЧЕЗ подари още 1 805 лева на лоялните си клиенти

Компанията изтегли пред журналисти поредните 25 печеливши

ЧЕЗ подари безплатни сметки за още 1 805 лева на лоялните си клиенти. Мениджъри от компанията изтеглиха пред журналисти поредните 25 печеливши. Наградените в инициативата станаха 125. Победителите тази седмица са от общините Троян, Плевен, Монтана, София, Козлодуй, Ловеч, Кюстендил, Брезник, Криводол, Перник, Гоце Делчев, Лом, Бяла Слатина, Сандански, Самоков и Белене.

“Още 475 семейства ще бъдат подпомогнати с безплатни сметки за електроенергия в рамките на тази инициатива. Щастлив съм, кампанията постига целта си и се приема толкова положително от клиентите ни. Вярвам, че сме на верния път към връщането на доверието им”, каза Петър Докладал - Регионален мениджър на  ЧЕЗ за България.

Кампанията „Лоялността ви се отплаща” стартира в края на март и до момента са раздадени 6 620 лева на клиенти на компанията, заплащали месечните си задължения в срок през последните 12 месеца. Регистрация за участие не е необходима, изрядните потребители се включват  в лотарията автоматично.

ЧЕЗ информира всеки един от изтеглените потребители на посочените от него контакти за обратна връзка. Клиентските номера на печелившите участници се публикуват и на интернет страницата на компанията – www.cez.bg в секцията „Бъдете информирани”.

Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България, изтегля част от поредните печеливши в лотарията на кампанията на ЧЕЗ "Лоялността ви се отплаща".

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg