Лоялни клиенти на ЧЕЗ спечелиха още 1 413 лева

Наградените в кампанията станаха 100

Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електроенергия в кампанията „Лоялността ви се отплаща”. Късметлиите тази седмица са от общините Монтана, Враца, Козлодуй, Видин, Ловеч, София, Перник, Сандански, Враца, Плевен, Благоевград и Струмяни.

Инициативата стартира в края на март и вече са раздадени 4 815 лева на 100 битови потребители, които са погасявали задълженията си в срок в последните 12 месеца. В рамките на кампанията ще бъдат подарени общо 600 безплатни сметки, като редовните клиенти се включват в лотарията автоматично.

„Печелившите в инициативата спечелиха не само безплатни сметки за електроенергия. Ние им показахме, че тяхната лоялност е забелязана и оценена. Смятаме, че в тези трудни за всички хора времена, подобна мотивация е от значение”, каза Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Всеки, изтеглен в лотарията клиент, получава наградата си под формата на надвнасяне на стойността на последната сметка за електроенергияв системата на ЧЕЗ. По този начин сумата се използва за погасяване на бъдещо задължение.

Печелившите участници се информират за спечелената награда по телефона, на посочен от тях имейл за връзка или с писмо на адреса им за кореспонденция. Клиентските номера на победителите се публикуват и на интернет страницата на компанията – www.cez.bg в секцията „Бъдете информирани“.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg