ЧЕЗ подари безплатни сметки за още 1 346 лева

Вече 75 клиенти се радват на наградите си от кампанията „Лоялността ви се отплаща”

Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електричество в кампанията „Лоялността ви се отплаща”. Печеливши тази седмица са потребители от общините Кнежа, Видин, София, Ловеч, Козлодуй, Гоце Делчев, Невестино, Плевен, Лом, Перник, Сандански, Тетевен и Брезник. Компанията им подари безплатни сметки на обща стойност 1 346 лева.

„Стартирахме кампанията в края на март и вече раздадохме общо 3 402 лв. Идеята за инициативата възникна в резултат на желанието ни не само да благодарим на коректните ни клиенти, но и да ги подпомогнем ефективно”, каза Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

В рамките на инициативата ЧЕЗ ще раздаде общо 600 безплатни сметки на лоялните си клиенти. В ежеседмичните тегления участват автоматично всички битови потребители, които са заплащали задълженията си в срок през последните 12 месеца. Компанията информира персонално всеки изтеглен клиент на посочените от него контакти за обратна връзка, а клиентските номера на печелившите участници се публикуват и на интернет страницата на компанията – www.cez.bgв секцията „Бъдете информирани”.

Кампанията „Лоялността ви се отплаща” е поредната стъпка от мерките, които ЧЕЗ предприе за облекчение и улеснение на своите клиенти. Компанията въведе гъвкави планове за разсрочване на плащанията, увеличи периода за безлихвено плащане на сметките от 10 на 20 дни, започна кампания „Бъдете информирани” и разкри първата в България институция Енергиен омбудсман. ЧЕЗ предвижда и създаването на независим Потребителски съвет с цел провеждане на по-ефективна потребителска политика.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg