ЧЕЗ раздаде още 1 021 лева на лоялните си клиенти

Компанията ще подари общо 600 безплатни сметки за електричество

Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електричество в кампанията на ЧЕЗ „Лоялността ви се отплаща“. Печелившите тази седмица са потребители от областите Перник, Благоевград , Ловеч, София, Видин, Кюстендил, Плевен и Враца. Компанията им подарява безплатни сметки на обща стойност 1 021 лева.

„Тази седмица имах удоволствието лично да връча спечелената награда на наша клиентка от София. Въпреки затрудненията, които има, жената никога не е закъснявала със заплащането на задълженията си. Радостта й е подаръкът за нас и съм щастлив, че ще помогнем по същия начин на още много семейства“, каза Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

В рамките на кампанията „Лоялността ви се отплаща“, ЧЕЗ ще връчи 600 безплатни сметки за електричество на свои клиенти, които са заплащали сметките си в срок през последните 12 месеца. За участие в лотарията не е необходима регистрация, редовните клиенти участват автоматично.

Миналата седмица ЧЕЗ изтегли първите 25 печеливши и им подари безплатни сметки за ток на обща стойност 1035 лв. Изтеглените в лотарията клиентски номера се публикуват на сайта на компанията www.cez.bg, в секцията „Бъдете информирани“, а победителите се информират с писмо и по телефон.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg