ЧЕЗ изтегли първите 25 печеливши от лотарията "Лоялността ви се отплаща"

Безплатните сметки са на обща стойност 1 035 лева

25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електричество в кампанията „Лоялността ви се отплаща”.  Печелившите тази седмица са клиенти на компанията от областите Перник, Благоевград, Монтана, София, Плевен, Ловеч, Кюстендил и Враца. Безплатните сметки са на обща стойност 1 035 лева. Победителите са заплащали сметките си в срок през последните 12 месеца.

„Поздравявам първите наградени в нашата инициатива и вярвам, че с нея показваме желанието си да бъдем максимално отворени към проблемите на нашите клиенти. Вече създадохме по-гъвкави планове за разсрочване на задълженията на клиентите, които имат затруднения и увеличихме безлихвения период за плащане. Сега продължаваме в тази посока. Стараем се да предлагаме не само качествена услуга, но и други възможности и улеснения на нашите клиенти”, каза Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

В рамките на кампанията „Лоялността ви се отплаща” ЧЕЗ ще подари 600 безплатни сметки за електроенергия. За участие в лотарията не е необходима регистрация. Потребителите, които не са закъснявали с плащането през последната година, се включват автоматично.

Всеки клиент, спечелил безплатна сметка за електроенергия, ще бъде уведомен лично, а изтеглените в лотарията клиентски номера се публикуват на сайта на ЧЕЗ www.cez.bg в секция „Бъдете информирани“.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg