ЧЕЗ подарява 600 безплатни сметки на свои лоялни клиенти

В лотарията ще участва всеки, който е бил редовен клиент през последната година

ЧЕЗ ще подари 600 безплатни сметки за електроенергия на свои лоялни клиенти. В лотарията автоматично ще участва всеки, който не е закъснявал с плащането през последните 12 месеца.

“Въпреки затрудненията, много клиенти плащаха задълженията си в срок. За тях организираме кампанията „Лоялността ви се отплаща”, в рамките на която ще наградим 600 наши лоялни клиенти. Вярвам, че ще зарадваме много семейства, които са били коректни към компанията. В желанието си да облекчим потребителите вече удължихме и безлихвения период за плащане на сметките от 10 на 20 дни”, каза Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Кампанията „Лоялността ви се отплаща” ще започне на 27-ми март, а спечелилите клиенти ще бъдат избирани на лотариен принцип чрез специален софтуер. Не е необходима регистрация. Потребителите, отговарящи на критериите, ще участват в лотарията автоматично. Всеки спечелил ще бъде уведомен лично, а изтеглените в лотарията клиентски номера се публикуват на сайта на ЧЕЗ www.cez.bg в секция „Бъдете информирани“.

Откакто е стъпила на българския пазар, ЧЕЗ редовно поощрява своите активни и лоялни клиенти. През изминалата година, в рамките на кампания за актуализация на данни, дружеството подари 90 безплатни сметки за електроенергия на обща стойност над 3 хиляди лева, раздаде девет ваучера за черна и бяла техника, всеки на стойност 400 лева, и една голяма награда, която бе ваучер за 1000 лева.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg