ЧЕЗ инвестира 797 хил. лв. в електоразпределителната мрежа през март

230 хил. лв. ще бъдат вложени в присъединяването на нови абонати

ЧЕЗ стартира обекти на стойност 797 хил. лв. през март. Най-голям обем средства ще бъдат вложени в Югозападна България – 302 хил. лв. В електроразпределителния район на Северозападна България ще бъдат инвестирани 283 хил. лв., а на територията на гр. София – 212 хил. лв.

Сред  основните проекти, стартиращи през този месец, са изграждането на нов трафопост в с. Вакарел, община Ихтиман на стойност 100 хил. лв.; реконструкция на съществуващ трафопост в с. Владая за 46 хил. лв. и др. За реализиране на договори за присъединявания на територията на ЧЕЗ през март ще бъдат вложени 230 хил. лв.

„През този месец ЧЕЗ започна реализацията на 37 проекта за развитие и модернизация на електроразпределителната мрежа в Западна България. Крайната цел на тези проекти е да повишим надеждността на електрозахранването на нашите клиенти. Не спираме да работим в посока подобряване на обслужването за тях. Скоро въведохме много по-гъвкави планове за разсрочено плащане, увеличихме безлихвения период за плащане на сметките с 10 дни, а в името на по-добрата комуникация с потребителите, създадохме и звеното „Енергиен омбудсман”, каза Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Клиентите на ЧЕЗ могат да се обръщат към енергийния омбудсман винаги, когато се съмняват в коректното решаване на техните сигнали. Сигнали и предложения към него могат да се подават на тел: 02 895 8450, факс: 02 895 9770, електронна поща cez.ombudsman@cez.bg или чрез писмо на адрес: гр. София 1000, ул. "Г. С. "Раковски" № 140.

 

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg