ЧЕЗ подкрепи млади спортисти

Компанията подпомогна провеждането на международен плувен турнир

ЧЕЗ подкрепи  ХІV международен плувен турнир в памет на легендарния треньор Стефан Попов – Замората. В него взеха участие 420 деца от 30 клуба от България, Македония и Сърбия. Те си оспорваха титлите в плувен комплекс „Спартак“ в София на 10 и 11 ноември 2012 г. Турнирът се проведе в три възрастови групи за млади момичета и момчета.

“Щастливи сме, когато имаме възможност да допринесем за развитието на български таланти и спортисти. Като един от най-големите инвеститори в страната, за нас е изключително важно да бъдем социално отговорни и да подкрепяме подобни инициативи.  Смятам, че чрез реализирането на идеята за традиционно провеждане  на турнири за подрастващи, се поддържа интереса на младите хора към спорта и заедно вървим към едно по-добро бъдеще”, каза Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Миналата година ЧЕЗ подкрепи и Училищен спортен клуб „Хектор”, Българската федерация триатлон и стана официален спонсор на турнир по хокей на лед за деца до 10-годишна възраст  „Крос айс”. Съвместно с Национална спортна академия  и Българската федерация по хокей на лед, компанията организира редовно и детски хокеен „Турнир за купата на ЧЕЗ“.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg