ЧЕЗ отваря мобилни приемни в още четири града на Западна България

Инициативата цели да подобри обслужването на потребителите като увеличи местата за предоставяне на услуги

ЧЕЗ, с любезното съдействие на своя партньор Изипей, ще отвори четири нови, мобилни приемни за клиенти през септември в градовете Берковица, Радомир, Сливница и Костенец. Инициативата цели да подобри обслужването на потребителите в малките населени места, в които компанията няма клиентски центрове.

В мобилните приемни клиентите на ЧЕЗ ще могат да правят справки, да получават информация и да задават въпроси. Те ще имат възможност да се възползват от всички безплатни услуги на компанията, сред които са актуализацията на данни, заявяване на електронна фактура, сключване на споразумение за дистанционно обслужване и др. Във всяко от населените места служителите на ЧЕЗ и Изипей ще бъдат на разположение на клиентите на компанията в продължение на три дни.

„Искаме да разговаряме и да се вслушваме в клиентите си, защото само така можем да разберем техните нужди и да подобрим качеството на обслужването. Каним всички клиенти на ЧЕЗ в мобилните центрове, за да ги запознаем с пълния набор от услуги, които компанията предлага и да им предложим индивидуални решения, които ще облекчат тяхното ежедневие”, каза Петър Докладал - Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

През август мобилните приемни на ЧЕЗ преминаха през градовете Ябланица, Белене, Добринище, Якоруда и Кресна. Благодарение на добрата организация и вложените услилия от страна на нашия партньор Изипей, навсякъде инициативата се радваше на висок интерес. Електронната фактура, дистанционното обслужване и актуализацията на данни бяха сред най-предпочитаните услуги от клиентите на компанията.

Мобилни екипи на ЧЕЗ ще обслужват клиенти през септември по следния график:

  • гр. Берковица, Монтанска област - сградата на "Тип Топ Куриер" на ул. "Александровска" № 12 - на 3, 4 и 5 септември 2012 г. от 09:00 до 17:00 ч.
  • гр. Радомир, Пернишка област - ул. "Райко Даскалов" № 26/ -  на 11, 12 и 13 септември 2012 г. от 09:00 до 17:00 ч.
  • гр. Сливница, Софийска област - сградата на ЕТ "Александър Иванов" на ул. "Паисий Хилендарски" № 44 -  на 18, 19 и 20 септември 2012 г. от 09:00 до 17:00 ч.
  • гр. Костенец, Софийска област - сградата на "Аранго" ЕООД на ул. "Търговска" № 4 - на 25, 26 и 27 септември 2012 г. от 09:00 до 17:30 ч.

 

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg