ЧЕЗ и потребителските организации ще си сътрудничат в кампания за актуализация на данните

Представители на компанията и потребителите обсъдиха възможностите за партньорство

ЧЕЗ представи днес пред потребителските организации планираната от дружеството кампания за актуализация на данните на клиентите. Представители на ЧЕЗ и на потребителите обсъдиха възможностите за сътрудничество.

„Подобряването на обслужването на клиентите е основен приоритет на ЧЕЗ. Клиентите са във фокуса на нашата работа, защото компанията е преди всичко доставчик на жизненоважна услуга. По този повод призоваваме всички наши клиенти да актуализират данните си, за да получат по-качествено обслужване,” каза Радослав Димитров - Директор „Обслужване на клиенти” в ЧЕЗ България.

Актуалните данни дават възможност за бърза комуникация на клиентите с компанията, ще им позволят да се възползват от пълния набор от услуги, които ЧЕЗ предлага, и намаляват евентуалните неудобства и затруднения за  потребителите.

На срещата от страна на ЧЕЗ присъстваха Радослав Димитров - Директор „Обслужване на клиенти” в ЧЕЗ България и Зорница Йорданова - Директор „Маркетинг и подпомагане на продажбите” в ЧЕЗ Електро България. Позицията на потребителите бе представена от Комисията за защита на потребителите, Федерацията на потребителите в България, асоциация „Активни потребители” и Независимия съюз на потребителите в България.

Пресцентър на ЧЕЗ България