Служители на ЧЕЗ организираха доброволчески акции в Западна България

Сгради и площадки на шест детски градини бяха освежени в рамките на „Седмицата на доброволчеството”

Служители на ЧЕЗ организираха доброволчески акции в шест детски градини в Западна България. Това стана в рамките на „Седмицата на доброволчеството”, инициирана от работещите в електроразпледелителната компания в периода между 7 и 14 ноември. Като част от кампанията бе облагородена средата в детски заведения в Лехчево, Монтана, Видин, Ловеч, Дъбован и Гулянци. Дейностите включваха даряване на нови мебели, съоръжения и пособия за игра и забавление, обновяване и боядисване на детски площадки и огради, както и частични ремонти на сградите на детските градини. В инициативата взеха участие и представители на топ мениджмънта на ЧЕЗ за България. „Седмицата на доброволчеството” бе подкрепена и от местните власти.

„Радвам се, че „Седмицата на доброволчеството” бе приета толкова добре навсякъде. Служителите на ЧЕЗ се включиха с много желание и ентусиазъм, а щастливите усмивки на децата бяха най-голямата награда за усилията им. Сътрудничеството и подкрепата на местните власти бяха от голямо значение за успешната реализация на инициативата. Планираме да превърнем „Седмицата на доброволчеството” в традиция”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Изборът в кои детски градини да бъдат проведени доброволческите акции бе направен в сътрудничество с администрацията на съответните общини. Средствата, необходими за закупуване на материлите, бяха осигурени изцяло от ЧЕЗ. С тази кампания работещите в компанията се присъединяват към Европейската година на доброволчеството.

Пресцентър на ЧЕЗ България

   

Снимка 1 - Децата в детската градина в с. Лехчево с осигурените от ЧЕЗ нови столчета.
Снимка 2 - Служители на ЧЕЗ боядисват съоръжения за игра в двора на детска градина "Радост" в Ловеч.
Снимка 3 - Служители на компанията боядисват съоръжения за игра в детска градина "Щастливо детство" във Видин.