ЧЕЗ предлага на клиентите си още една възможност за плащане от разстояние

Притежателите на карти на „Транскарт Файненшъл Сървисисвече могат да превеждат задълженията си онлайн

От този месец ЧЕЗ улеснява своите клиенти с нов вариант за безкасово плащане на месечните задължения за електроенергия. Компанията дава възможност на притежателите навсички видове кредитни и платежни карти, издадени от “Транскарт Файненшъл Сървисис” ЕАД (ТФС), да заплащат сметките си по интернет. Електронната система за плащане на битови сметки на ТФС осигурява на картодържателите възможност за плащане без такси на сметките за електроенергия, водоснабдяване, топлофикация, мобилен и стационарен телефон, кабелна и цифрова телевизия и други. Плащането може да бъде автоматично или ръчно. За целта е необходима регистрация насайта transcard.bg.

Всички карти на ТФС осигуряват на клиентите и търговски отстъпки до 10% при плащане в търговски вериги и обекти в България.

„Стремим се да съобразяваме обслужването с развитието на технологиите и ритъма на живот на съвременните хора. Затова работим постоянно върху разширяването на вариантите за обслужване от разстояние. Целта ни е да улесним нашите клиенти и да им осигурим повече свободно време“, каза Зорница Йорданова, директор Маркетинг и подпомагане на продажбите.

PR