ЧЕЗ продължава серията от срещи с кметовете в Западна България

Регионалният мениджър Петър Докладал запознава представители на общините с инвестиционната програма на компанията

  ЧЕЗ продължава поредицата от работни срещи, провеждани от началото на 2011 г., с представители на местните власти от общините в Западна България. Основните цели на срещите са поддържането на открита и активна комуникация, както и провокирането на дискусии, на които да се обсъдят възможностите за задълбочаване на партньорските взаимоотношения между компанията и общините.

От януари 2011 г. досега регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал инициира работни дискусии с представителите на местните власти от областите София, Костинброд, Враца, Плевен, Ловеч, Монтана, Видин.

Последната среща с местните власти се проведе тази седмица в Ловеч, където г-н Докладал представи планираните инвестиции на компанията в региона пред областния управител Николай Нанков и кметове от общините в Ловешка област.

„ЧЕЗ работи непрекъснато за модернизацията и развитието на електроразпределителната мрежа в Западна България. Стремим се да предоставим европейско качество на услугата, каквото клиентите ни заслужават. Поддържането на стабилни и коректни отношения с общините, които обслужваме, е една от сигурните стъпки към постигането на дълготрайни резултати в тази насока“, каза Петър Докладал.

Сред най-обсъжданите теми по време на срещите са инвестиционните планове на компанията за регионите, развитието на електроразпределителната инфраструктура и нуждите на общините.

От стъпването си на българския пазар ЧЕЗ е инвестирала 450 млн. лева в рехабилитация и модернизация на електроенергийната инфраструктура на Западна България. Компанията обслужва над 2 млн. клиенти и стопанисва мрежа с дължина повече от 60 хил. км.  

PR