Близо 900 000 уникални посещения отчете корпоративният сайт на ЧЕЗ от началото на годината

Клиентите най-често посещават www.cez.bg за проверка на месечната си сметка

Броят на уникалните посетители на корпоративния сайт на ЧЕЗ достигна 897 хиляди за първите пет месеца на 2011 г., което е с приблизително 13 хил. повече в сравнение със същия период на миналата година. Благодарение на все по-актрактивния изглед и функционалности на сайта, новите посещения са нараснали до 30% от общия брой в сравнение с 18% за януари-май 2010 г.

Сред най-често предпочитаните секции и тази година продължават да са „За клиента“ и „Проверка на сметка“, където са отчетени близо 70 % от всички посещения на сайта. Средно 3 минути се задържат клиентите в секцията „Проверка на сметка“, показва статистиката на компанията.

„Динамичното ежедневие и все по-ускореното развитие на технологиите са фактори, които не могат да се пренебрегват. Все повече клиенти се възползват от възможностите, които предлага нашия уебсайт. Затова непрекъснато инвестираме в подобряването на неговите функционалности“, казаПетър Докладал,  регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

В началото на ноември 2010 г. ЧЕЗ обнови корпоративния си сайт като подобри навигацията и  доразви платформата за проверка на месечната сметка. С нововъведенията беше осигурена и по-висока защита на личните данни на потребителите. Благодарение на направените подобрения клиентите могат да проследяват историята на месечните си фактури, като платените и неплатените сметки се различават и чрез цветова сигнализация. През миналата година средно 330 хил. клиенти месечно са проверявали сметките си онлайн.

Повече информация за предлаганите от ЧЕЗ услуги, както и адресите и работното време на центровете за обслужване на клиенти можете да прочетете на корпоративния сайт на компанията www.cez.bg или да получите на денонощната информационна линия на ЧЕЗ  0700 10 010.

PR