Служители на ЧЕЗ помогнаха на комплекс за социиални услуги за децата и семействата в София

Доброволци почистиха двора пред сградата на комплекса в столичния квартал Банишора и подариха дрехи, адаптирани храни, играчки и памперси

Служители на ЧЕЗ изчистиха двора, засадиха цветя в градината на комплекса  и организираха доброволна дарителска акция за Комплекса за социални услуги за деца и семейства, звено „Майка и бебе”, в кв. „Банишора”  в София. Работещите в компанията събраха и дариха бебешки и детски дрехи, играчки, памперси и адаптирани храни за нуждите на социалното заведение.

„Гордея се с отговорното отношение и ангажираността на нашите служители и напълно подкрепям тяхната инициатива да подпомогнат социалното заведение. Вярвам, че с нашата акция сме донесли много радост на децата. Детските усмивки са най-хубавата награда, която човек може да получи ”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Директорката на комплекса Биляна Житарова връчи благодарствени писма на служителите на ЧЕЗ и на г-н Докладал за проявената съпричастност и ангажираност.

Звено "Майка и бебе" предлага временен подслон и подкрепа на бременни жени и майки, при които съществува риск от изоставяне на дете поради икономически, социални или здравни причини. Социалното заведение предлага емоционална подкрепа и помощ за намаляване на стреса и придобиване на увереност в собствените възможности на майките.

PR