ЧЕЗ дари компютър на клиниката по изгаряния към „Пиргов”

Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България, благодари на лекарите и сестрите от клиниката за професионалните грижи за пострадал служител на компанията

ЧЕЗ дари компютър на Клиниката по изгаряния и пластична хирургия при възрастни към институт „Пирогов“. Компютърът е жест на благодарност от страна на компанията за професионалната грижа при лечението на служител на електроразпределителното дружество.

Служителят на ЧЕЗ е пострадал при изпълнение на служебните си задължения в Сандански. След инцидента се е наложило транспортирането му в Клиниката по изгаряния. Това не е първият случай, в който персоналът на лечебното заведение демонстрира отговорност и  професионализъм към пострадали служители на електроразпределителната компания.

Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България, лично благодари от свое име и от името на компанията, на проф. Огнян Хаджийски, завеждащ Клиниката по изгаряния, който прие предоставения  напълно оборудван компютър за нуждите на медицинските сестри от отделението по изгаряне за възрастни. „С дарението бихме искали да изразим благодарността си към лекарите от „Пирогов” за изключителния професионализъм и усилията, които положиха за нашия служител. Надяваме се този компютър да улесни тяхната работа и да им помага при грижите и за другите пациенти“, каза Петър Докладал.

PR