ЧЕЗ работи за активно сътрудничество с общините на територията на Западна България

Компанията провежда серия от срещи с представители на местните власти  

ЧЕЗ инициира серия от срещи с представители на местните власти на територията на Западна България от началото на 2011 г. Събитията са част от програмата на компанията за провокиране на активна и диалогична комуникация с всички заинтересовани от дейността й страни.

В седмицата преди Великден регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал се срещна с представители на местните власти от София област. По време на дискусията  бяха обсъдени вариантите за продължаване на добрата комуникация и бяха постигнати споразумения за бъдещо ползотворно сътрудничество между ЧЕЗ и общините от областта.

От началото на годината Петър Докладал участва в събития за представянето на инвестиционни обекти и работни срещи с представители на местните власти в градовете Костинброд, Враца, Плевен, Ловеч и Кюстендил. Подобни събития са планирани и в общините Дупница, Благоевград, Видин, Монтана и Перник.

„ЧЕЗ работи усилено в посока развитие на общините в Западна България. Основната ни цел е да направим услугите максимално достъпни и ефективни за всичките наши клиенти. Вярваме, че затвърждаването на коректни партньорски отношения с общините, които обслужваме, е основен път към постигането на дългосрочни иосезаемирезултати в диалога с обществото“, каза Петър Докладал.

От стъпването си на българския пазар компанията е инвестирала близо 450 млн. лева в електроразпределителната мрежа в Западна България и в подобряване на обслужването на клиентите.

PR