11 клиенти на ЧЕЗ спечелиха „Безплатна сметка за ток” за 3 месеца

Кампанията на ЧЕЗ и ePay.bg продължава до края на годината

Общо 11 клиента са спечелили безплатна сметка за електроенергия от съвместната кампания на ЧЕЗ и ePay.bg през последните три месеца. Сред печелившите са шестима столичани и по един представител на Благоевград, Плевен, с. Борово, с. Бъта и с. Владо Тричков. Общата стойност на сметките за електроенергия, възстановени на печелившите клиенти до момента, е на стойност над 400 лева.

Кампанията „Безплатна сметка за ток”започна от 17 май и продължава до края на месец декември 2010 г. Вече трети месец ЧЕЗ възстановява стойността на последната заплатена сметка на един клиент всяка седмица (сумата се регистрира като надплатена и клиентът я използва за погасяване на бъдещи задължения). В промоционалните тегления участват автоматично всички клиенти на ЧЕЗ, извършили плащане през системата за електронни разплащания ePay.bg в рамките на предходната календарна седмица. Следващият късметлия ще бъде изтеглен на случаен принцип измежду всички клиенти на ЧЕЗ, който използват системата за електронни разплащания на ePay(www.epay.bg). Имената и клиентските номера (и стари ИТН) на печелившите се публикуват на интернет страниците на ЧЕЗ и ePay.bg  – www.cez.bg и www.epay.bg.

„Инициативата Ви за награда безплатна сметка за ток е страхотна!”казва последния печеливш Ц. Б. oт град Плевен, който заплаща сметката си за електроенергия през ePayвече близо 5 години. Това мнение се споделя от всички спечелили до момента клиенти. Те заявяват, че плащането през системата наePayе изключително голямо удобство и пести от ценното им време.

Повече информация относно кампанията можете да намерите на уеб страницата на ЧЕЗ www.cez.bg,секция Актуално или на телефонната линия наePay02 921 08 50.