Продължава кампанията „Безплатна сметка за ток”

Всяка седмица до края на годинатаЧЕЗ и ePay.bg връщат парите на един от вас

Продължава съвместната инициатива на ЧЕЗ и ePay.bg „Безплатна сметка за ток“  за всички клиенти на ЧЕЗ, които са платили сметката си за ток онлайн през системата ePay.bg.

Кампанията „Безплатна сметка за ток“ стартира на 17 май 2010 г. и е поредната инициатива на ЧЕЗ във връзка с популяризирането на безкасовите начини за плащане на консумирана електрическа енергия. Всяка седмица до края на 2010 г. ЧЕЗ и ePay.bg ще връщат стойността на последната платена сметка за ток през системата на ePay.bg на един от своите клиенти. В промоционалните тегления, които ще се провеждат ежеседмично, ще участват автоматично всички клиенти на ЧЕЗ, извършили плащане през системата за електронни разплащания ePay.bg в рамките на предходната календарна седмица, без необходимост от предварителна регистрация за участие в томболата. Спечелената сума ще се приспада от следващата дължима сметка за ток. Имената и клиентските номера (и стари ИТН) на печелившите ще бъдат публикувани на интернет страниците на ЧЕЗ и ePay.bg  – www.cez.bg и www.epay.bg.

ЧЕЗ и ePay.bg пожелават успех на всички участници в кампанията „Безплатна сметка за ток“!

„Безкасовите плащания спестяват време и средства на нашите клиенти, което ги прави независими от местоположението и работното време на касите. Нашата цел е да убедим потребителите, че безкасовите начини на плащане могат само да ги улеснят“, заяви Кремена Стоянова, изпълнителен

PR