Стана известен вторият печеливш в кампанията „БЕЗПЛАТНА СМЕТКА ЗА ТОК“

Всяка седмица до края на годинатаЧЕЗ и ePay.bg връщат парите на един от вас

ЧЕЗ изтегли втория печеливш от съвместната инициатива на ЧЕЗ и ePay.bg „Безплатна сметка за ток“. Той е с клиентски номер 300158740494 / ИТН 3001587404. Късметлията бе избран чрез жребий сред всички клиенти на ЧЕЗ, които в периода 24 май – 30 май 2010 г. платиха сметката си за ток онлайн през системата ePay.bg.

Кампанията „Безплатна сметка за ток“ стартира на 17 май 2010 г. и е поредната инициатива на ЧЕЗ във връзка с популяризирането на безкасовите начини за плащане на консумирана електрическа енергия. Всяка седмица до края на 2010 г. ЧЕЗ и ePay.bg ще връщат стойността на последната платена сметка за ток през системата на ePay.bg на един от своите клиенти. В промоционалните тегления, които ще се провеждат ежеседмично, ще участват автоматично всички клиенти на ЧЕЗ, извършили плащане през системата за електронни разплащания ePay.bg в рамките на предходната календарна седмица, без необходимост от предварителна регистрация за участие в томболата. Спечелената сума ще се приспада от следващата дължима сметка за ток. Имената и клиентските номера (и стари ИТН) на печелившите ще бъдат публикувани на интернет страниците на ЧЕЗ и ePay.bg  – www.cez.bg и www.epay.bg.

ЧЕЗ и ePay.bg пожелават успех на всички участници в кампанията „Безплатна сметка за ток“!

„Безкасовите плащания спестяват време и средства на нашите клиенти, което ги прави независими от местоположението и работното време на касите. Нашата цел е да убедим потребителите, че безкасовите начини на плащане могат само да ги улеснят“, заяви Кремена Стоянова, изпълнителен директор на ЧЕЗ Електро България.

PR