Трима спечелиха пътуване до Прага от анкетата на ЧЕЗ

19 януари 2010 г., София. Трима спечелиха пътуване до Прага от анкетата на ЧЕЗ България, обявенапрез ноември 2009 г. Брошурата с анкетата бе разпространена в центровете за обслужване на клиенти и в печатните медии.

Освен полезни съвети за пестене на електроенергия, в брошурата имаше и специално оставено място, където абонатите на компанията да могат свободно да споделят мнението си за тримесечното отчитане на потреблението на електроенергия. Всеки попълнил анкетата, с положително или отрицателно мнение, участва в томбола с награди.

Заедно с обявяване на резултатите от допитването, в офиса на ЧЕЗ България бяха изтеглени и имената на потребителите, които печелят награда. Екатерина Ангелова, Красимир Антов и Славка Цанова печелят уикенд за двама в Златна Прага. Връчването на наградата ще бъде по време на среща с новия регионален мениджър на ЧЕЗ за България г-н Ян Вавера. Всички участници в анкетата получават енергоспестяваща крушка. Тегленето на наградите се състоя в офиса на компанията, а печелившите бяха определени на случаен принцип и в присъствието на нотариус.

„Мнението на нашите клиенти е от първостепенна важност за ЧЕЗ България, а проведената анкета бе добър повод за тях да изразят своята позиция и предпочитанието си за периодите на отчитане на електроенергията. По-голямата част от мненията са положителни и това доказва, че потребителите оценяват предимствата на отчитането на период, по-дълъг от 1 месец. За нас беше важно да разберем обществената нагласа, въпреки че изцяло се съобразяваме със законовите разпоредби и изискванията на ДКЕВР”, каза г-н Вавера.

От 1 февруари 2010 г. компанията преминава към едномесечно отчитане на електроенергията, както беше обявено по-рано този месец.

 

PR