Ремонтни дейности в община Ихтиман

На 7.07.2009 г. ЧЕЗ Разпределение България уведомява своите клиенти, че по искане на НЕК ще бъде преустановено електрозхранването наподстанция „ЧЛК” - гр. Ихтиман.

При извършване на оперативните превключвания за времето от 14.00-17.00 ч. същия ден без напрежение ще остане цялата община Ихтиман.

За периода от 07.07.2009 г.  до 01.09.2009 г., в който се очаква подстанция ЧЛК-Ихтиман да бъде  изключена ЧЕЗ Разпределение България  ще осигури електрозахранване на общината по електропроводи от подстанция Вакарел и от съседните общини Самоков и Костенец.

Поради промяната на нормалните схеми на електрозахранване  броя на изключванията и времето за откриване и отстраняване на аварии ще бъде повече от нормалното.  

Ръководството на дружеството поднася извинения на своите клиенти за създадените неудобства от планираните прекъсвания на електрозахранването.

За повече информация, позвънете на денонощната телефонна линия  0700 10 010, на цената на един градски разговор, от всяка точка на Западна България или на сайт: www.cez-rp.bg.

ПР