ЧЕЗ дари футболни екипи на 106-то Основно училище в София

Инициативата е част от политиката на компанията за подкрепа на млади таланти  от различни сфери

ЧЕЗ дари спортни екипи на млади футболисти от 106 ОУ в столицата. С новата си визия, отборът взе участие в мини европейското първенство по футбол “Grassroots 2016”  в началото на юни на специално изградени мини игрища на националния стадион „Васил Левски“.

„Освен, че инвестираме постоянно в електроенергийната инфраструктура на територията, която обслужваме, в рамките на възможностите ни ние се стараем да бъдем инициатори на благородни инициативи и да подкрепяме финансово и чрез доброволчески акции различни сфери от обществения живот в Западна България. За нас е удоволствие да спомогнем за удовлетворението на тези деца от спорта“, каза Мария Дойчинова, ръководител „ПР и комуникации“ в ЧЕЗ България.

От стъпването си в България, ЧЕЗ инвестира в подкрепа на регионите, в които развива дейност. Компанията създаде дългосрочна програма за  корпоративна социална отговорност под надслов „Инвестираме в България“, чиито основни приоритети са  в направленията: енергийна ефективност, подкрепа на млади таланти, опазване на природата, подобряване на градската среда. В периода 2005-2015 г. компанията е реализирала повече от 90 обществено полезни инициативи на стойност над 700 000 лева.