ЧЕЗ проверява съоръженията в близост до учебни заведения преди началота на учебната година

Целта на кампанията е да се потвърди, че всички обекти на дружеството са в пълна техническа безопасност

ЧЕЗ Разпределение България започна профилактика на съоръженията от електроразпределителната мрежа, които се намират в близост до учебни заведения. Проверяват се съоръженията около всички училища и детски градини, които се намират на обслужваната от ЧЕЗ територия в Западна България. Кампанията се осъществява по повод началото на учебната година. Тя има за цел да потвърди, че съоръженията по електропреносната мрежа са в перфектно техническо състояние и пълна техническа базопасност.  

"Правим подобни проверки в началото на всяка учебна година, за да създадем условия да бъдат ограничени до минимум опасностите за нашите деца. Това е повод да призовем всички наши клиенти да бъдат бдителни и да подават сигнали, ако забележат нередности по мрежата и съоръженията", каза Васил Василев, ръководител направление "Експлоатация и поддържане", ЧЕЗ Разпределение България.

Сигнали могат да бъдат подавани на денонощната информационна линия 0700 10 010, на имейл адрес zaklienta@cez.bg, в центровете за обслужване на клиенти, на телефон 112 или при кметствата на общините.

 

 Пресцентър на ЧЕЗ България

е-mail: communications@cez.bg