50 дежурни екипа на ЧЕЗ всекидневно ще се грижат за комфорта на клиентите по празниците

ЧЕЗ създаде необходимата организация, за да гарантира спокойствието и уюта на клиентите в празничните дни. Петдесет дежурни екипа на ЧЕЗ ще се грижат за отстраняване на евентуални аварии в периода 9-13 април. В допълнение към аварийните групи, които ще дежурят, ЧЕЗ разполага с още екипи в готовност за реакция на цялата обслужвана от компанията територия. При извънредни обстоятелства дружеството може да мобилизира общо 1100 специално подготвени и обучени служители.

„Пожелавам на нашите клиенти да се насладят на хубаво време, спокойни и безаварийни великденски празници. Нашите дежурни екипи ще се погрижат захранването да бъде възстановявано максимално бързо, ако през почивните дни възникнат извънредни ситуации“, каза Васил Василев, ръководител „Експлоатация и поддържане“ в ЧЕЗ Разпределение България.

ЧЕЗ припомня на своите клиенти, че на тяхно разположение е мобилната версия на сайта на ЧЕЗ - m.cez.bg, където могат да се възползват от уникалното за България онлайн приложение „Планови ремонти и аварии“. То предоставя информация в реално време за непланираните и планирани прекъсвания на електрозахранването в техния район, както и за очакваното време за неговото възстановяване.