ЧЕЗ предупреждава за прекъсване на електрозахранването в Мировяне

Изключването се налага заради реконструкция на въздушна електропреносна линия на 21 август

На 21 август 2014 г. ще бъдат извършено изключване на електрозахранването през периода от 09.00 до 16.00 ч. на абонати от с. Мировяне, Столична община на посочените адреси: ул. „Мировско шосе“ – от № 1 до № 11 включително, от № 2 до № 22 включително; ул. „Иван Вазов“ – от № 1 до № 11 включително, от № 2 до № 12 включително; ул. „Спортист“ – от № 1 до № 11 включително; от № 2 до № 8 включително; ул. „Първенец“ № 10.

Прекъсването за посочения период се налага поради планирана реконструкция на въздушна електропреносна линия, осигуряваща електрозахранването в този район на Мировяне.

Подробна информация за планираните прекъсвания може да бъде намерена на корпоративния уебсайт www.cez.bg, както и в медиите. Клиентите на ЧЕЗ могат да получат допълнителна информация за прекъсванията на електрозахранването на денонощната телефонна линия  0700 10 010.

От 2014 г. на разположение на клиентите е и мобилната версия на сайта на ЧЕЗwww.m.cez.bg. Тя съдържа уникално за България онлайн приложение „Планови ремонти и аварии“, където клиентите имат възможност да получат информация в реално време за непланираните прекъсвания на захранването в техния район, както и за очакваното време за възстановяване на електрозахранването.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg