По искане на ЕСО временно ще бъде прекъснато електрозахранването в населени места в общините Дупница, Бобошево, Кочериново и Сепарева баня

Изключванията ще бъдат на 17 август от 07.00 до 07.30 часа

 

По искане на държавния Електроенергиен системен оператор (ЕСО) на 17 август 2014 г. в периода от 07.00 до 07.30 часа ще бъдат извършени прекъсвания на електрозахранването в 21 населени места: в община Дупница - гр. Дупница, с. Джерман, с. Крайни дол,  с. Яхиново, с. Червен брег, с. Крайници, с. Самораново; община Бобошево - с. Усойка, с. Бадино, с. Слатино; община Кочериново - с. Мурсалево, с. Боровец, с. Бураново, с. Крумово, с. Драгодан, с. Фролош; община Сапарева баня - гр. Сапарева баня, с. Ресилово, с. Овчарци, с. Сапарево и с. Паничище.

Изключването се налага заради ремонтни дейности в подстанция „Марек“.

Подробна информация за планираните прекъсвания може да бъде намерена на корпоративния уебсайт www.cez.bg, както и в медиите. Клиентите на ЧЕЗ могат да получат допълнителна информация за прекъсванията на електрозахранването на денонощната телефонна линия 0700 10 010.

От 2014 г. на разположение на клиентите е и мобилната версия на сайта на ЧЕЗ www.m.cez.bg. Тя съдържа уникално за България онлайн приложение „Планови ремонти и аварии“, където клиентите имат възможност да получат информация в реално време за непланираните прекъсвания на захранването в техния район, както и за очакваното време за възстановяване на електрозахранването.

Пресцентър на ЧЕЗ България

е-mail: communications@cez.bg