ЧЕЗ почиства електрически табла в центъра на София

Акцията е по инициатива на Стажантската програма на компанията и Клуба на служителите

ЧЕЗ провежда акция за почистване на електроразпределителните касети в централната градска част на София. Мероприятието, което се реализира днес, 12 август, е съвместна инициатива на  Стажантската програма на компанията и Клуба на служителите. Акцията обхваща десетки табла в района между бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Граф Игнатиев“.

„Радваме се, че младите хора, които са на стаж в компанията, проявяват желание да се присъединят към една от най-важните политики на нашата компания в България - корпоративната социална отговорност. Като компания със сериозен обществен ангажимент, ние винаги сме участвали активно и сме подкрепяли акции, свързани с подобряването на средата, в която живеем и работим“, каза Ваня Кънева, директор „Човешки ресурси“ в ЧЕЗ България.

Дружествата от групата на ЧЕЗ в България имат сериозни традиции по отношение на доброволчеството. В инициативите се включват както служителите, така и представители на мениджмънта на компанията. През април тази година 315 доброволци от ЧЕЗ взеха участие в кампанията на Столична община „Да изчистим България за един ден“, като почистиха и боядисаха разпределителни касети и пространства около трафопостове в 13 града на обслужваната от компанията територия.

ЧЕЗ редовно организира акции за реновиране на съоръжения в детски градини, почистване на паркове, градинки и площадки, засаждане на дръвчета, кръводаряване, посещения в социални институции и други. Повече информация за инициативите на компанията в областта на корпоративната социална отговорност може да бъдат намерени на сайта investiramevbulgaria.com.

Пресцентър на ЧЕЗ България

е-mail: communications@cez.bg