12.00 ч. 12 хиляди клиенти на ЧЕЗ вече са с възстановено електрозахранване

Екипите на компанията продължават да работят усилено за отстраняване на щетите от бурите

Разразилите се бури оставиха без електрозахранване над 31 хилиляди клиенти на ЧЕЗ тази сутрин. Аварийните екипи на компанията реагираха незабавно и към момента 12 хиляди абонати на компанията са с възстановено електрозахранване. Работи се усилено по отстраняване на прекъсванията и в останалите засегнати селища от община Бяла Слатина, в общините Мездра, Роман, Бойчиновци, Костинброд, Своге, както  и части от столичните Люлин  и Овча купел.

„Условията затрудняват работата ни, но колегите са професионалисти и вече успяха да възстановят електрозахранването на голяма част от клиентите. Мобилизирали сме всички аварийни екипи и се работи без прекъсване. “, каза Виктор Станчев, директор „Експлоатация и поддържане“ в ЧЕЗ Разпределение България.

Ефективен канал за проверка на причините за прекъсване на електрозахранването и очакваното време за неговото възстановяване е мобилната версия на сайта на компанията m.cez.bg. На разположение на клиентите е и денонощната информационна линия на ЧЕЗ  - 0700 10 010.

Денонощна информационна линия на ЧЕЗ: 0700 10 010

e-mail: zaklienta@cez.bg