ЧЕЗ предупреждава за временни прекъсвания на електрозахранването по искане на ЕСО в общините Мирково и Златица, Софийска област

Изключванията ще бъдат между  11.30 и 14.00 на 22 май

По искане на Електроенергийния системен оператор (ЕСО) ще бъдат извършени изключвания на електрозахранването на 22 май 2014 г. през периода от 11.30 до 14.00 часа в 5 населени места в община Мирково – с.Мирково , с.Буново , с. Бенковски , с.Смолско , с.Каменица, както и в с. Петрич в Община Златица.

Подробна информация за планираните прекъсвания може да бъде намерена на корпоративния уебсайт www.cez.bg, както и в медиите. Клиентите на ЧЕЗ могат да получат допълнителна информация за прекъсванията на електрозахранването на денонощната телефонна линия  0700 10 010.

От 2014 г. на разположение на клиентите е и мобилната версия на сайта на ЧЕЗ www.m.cez.bg. Тя съдържа уникално за България онлайн приложение „Планови ремонти и аварии“, където клиентите имат възможност да получат информация в реално време за непланираните прекъсвания на захранването в техния район, както и за очакваното време за възстановяване на електрозахранването.