ЧЕЗ предупреждава за временни прекъсвания на електрозахранването по искане на ЕСО в област Видин

Изключванията се налагат заради ремонт на подстанция „Гъмзово“ на 23 април

 

По искане на Електроенергийния системен оператор (ЕСО) ще бъдат извършени изключвания на електрозахранването на 23 април 2014 г. през периода от 13.00 до 16.30 часа в 18 населени места в област Видин – селата Градец, Динковица, Плакудер в община Видин, гр. Брегово и селата Ракитница, Тияновци, Калина,  Балей, Връв, Гъмзово, Делейна, Косово и Куделинв община Брегово, както и селата Ново село, Винарово, Ясен, Неговановци и Флорентин от община Ново село. Изключването се налага заради ремонт в подстанция „Гъмзово“.

Подробна информация за планираните прекъсвания може да бъде намерена на корпоративния уебсайт www.cez.bg, както и в медиите. Клиентите на ЧЕЗ могат да получат допълнителна информация за прекъсванията на електрозахранването на денонощната телефонна линия 0700 10 010.

От 2014 г. на разположение на клиентите е и мобилната версия на сайта на ЧЕЗ www.m.cez.bg. Тя съдържа уникално за България онлайн приложение „Планови ремонти и аварии“, където клиентите имат възможност да получат информация в реално време за непланираните прекъсвания на захранването в техния район, както и за очакваното време за възстановяване на електрозахранването.

Пресцентър на ЧЕЗ България

е-mail: communications@cez.bg